~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Thursday, October 28, 2010

KESEPIAN...

bismillah~
ehem~
walaupun pada hakikatnya kita x kesepian tapi..bila diejek sbg insan yg kesepian lama2 kita yang x sepi nie pown boleh terasa sepi...x percaya? dipersilakan untuk try...
ermm...aku pun x tau mana datangnya gelaran budak kesepian tu smp dorang kepoh2 nk ejek2 aku...
helo?sepi sgt ke aku nie??should i blame dayang for what had happend?
aku rasa sebab dayang budak2 nie galak panggil aku sepi...padahal aku xde la sesepi si dayang yang kehilangan si luncai~
tapi xpe..aku faham korang nak bergurau...but plz la...kalau smp hari2 korang panggil aku macam tu...insan kak long korang yang selama nie x sepi pun boleh jadi sepi..ADA FAHAM??!!!
so aku mintak la jasa baik korang..walaupun seronok kenekan si dayang tu..jangan la smp libatkan aku sekali...helo!! aku x segedik dia k??
PLUS...hanya sebab cinta...aku xde la smp hilang akal n fokus..
aku pro dlam bnd2 nie sume...
HARAM hukumnya jika kita mencampurkan hal personal dengan hal kerja...
nampak sangat x matang~puuurrrleeaaassee...
so aku ingatkan lagi sekali..AKU BENCI DISAMAKAN DENGAN ORANG YANG MACAM DIA..
aku faham la si luncai tu first love dye..
tapi..jangan la smp..(oh god serious aku x sanggup nak tulis...)
prinsip aku mudah je dalam apa2 relationship..
KALAU ORANG X LAYAN..PANDAI2 LA ANGKAT KAKI..CHOW DR HIDOP DIA...
kan simple 2..tapi aku tau...dayang belum smp tahap aku lagi...
i felt sorry for u my dear....(bluekzz..loya tekak aku dibuatnya...)
for aj's..jangan la salah faham pasal hubungan alongs...
aku cuma nak cool down je ngan abg long korang 2 sebelum aku buat program jejak kasih ngan dia balik lepas semuanya selesai..insyaallah...jika ditakdirkan Tuhan jodoh kami masih panjang...^^

TETIBE AKU RASA RINDU PADA IQA...

dear iqa,
aku tau da bnyak sgat bnd yg jd kt kite lately...
hubungan kite jd keruh sbb si pondan tu...
sbb dye n sbb kedegilan kau aku terpaksa tarik diri dr kehidupan ko~
sbb trlalu marah mungkin aku tarik diri n never bother if kau happy or sedih ngan keputusan aq tu...
aku faham...aku tau kau mzt trumbang ambing wktu tu kan?aku mintak maaf...seriously...!!
aku tau kau perlukan ssorg wktu tu...tp aq xnk pedulikan ko lagi...
aku rse sedih ssgt...dipinggirkan...marah dgan segala tndakan ko...
ko tau kn aku nie orgny cmne??tp iqa..kite kenal da lme..dr kecik lagi...
marah aq pd kau akhirny akan padam jugak..see..aku skang tpikirkan ko ble jimi slu sbot2 psal ko dpan aq...
slme nie aq pretend yg aq still bek ngan ko dpan jimi...so that he will never know about the truth...
sorry...reality really hurts...but pain will fades for through times...trust me..
lastly iqa...sorry to hurt ur feelings... its for ur own good btw..^^
missin u here...boleh kita baik balik?sbb aku nk ko lepak umah aq pas spm!hehe^^


 

2 comments:

izz junsu said...

along..aku kejam ke hari ni.. sorry la weih..xterniat nak aniaya perasaan kau..
erm, about abg long tu aku wish yg terbaik...kau kena believe dgn foundation yg korg dah bina..Insyaallah jika itu jodoh yg baik untuk kau, doa pada Allah agar hubungan ini terus kekal..

aku terfikir jap..salahkah aku syg angah..aku dan dia xde ape relationship pun.. aku xtau sejauh mana aku dan angah akan terus berkawan dan sampai tahap mana..patut ke aku give up dgn perasaan aku terhdp angah?? aku dan dia bila2 masa je akan terpisah..aku takut aku sakit..

aku rasa nak buat istikharah..
along bg pendpt nanti eih..i need ur opinion baby..

aien zell said...

buat istikharah?
not now...myb after spm darlin..
wktu 2 ko bole bg komitment lebih dlam hal 2...
insyallah kalau dah jodoh...xkan kemana~^^