~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, February 4, 2011

AKU NI MENAKUTKAN SANGAT KE??

hello humans...hehe..^^
suda lama tak jumpa..hee..
lately aku terlampau sibuk sampai takde masa nak on9...gaya cakap 2 macam la ada orang care sangat kalau aku nak update ke tak..hehe..
btw,lately along balik rumah..yeah!
sonok3...akhirnya rumah takde la macam bilik hotel yang sunyi sepi..huhu..
takde la masalhnya sekarang ni semua orang tak duduk kat rumah..semuanya sibuk kerja..hehe..
ok berbalik semula pada topik...
aku ni menakutkan sangat ke??
hari tu bila along balik rumah dia ada sebut yang kak wani..meanin bakal akak ipa gua..cakap yang dia gerun bila baca blog aku ni..
aku ni menakutkan sangat ey??huu~
ala no worries la...aku takkan marah orang tanpa sebab...
cuma aku nak ingatkan..jangan cari pasal dengan aku..dengan family aku...
kalau tak..kau tau la apa yang akan jadi kan?hehe..^^
kemarahan aku...macam ni ha~

bhaha~
sengal overboard...
aku ok kalau orang ok...tak pernahnya aku makan orang lagi sebelum ni kalau takde pape..
hehe..so jangan la takut ea?
huu..aku tau perangai aku ni buruk sikit..
buat bakal suami yang tercinta..ain mintak maaf ye abang..bhaha...
sengal~~hehe..

btw aku nak wish kat my adinda tersayangs..


HAPPY BIRTHDAY ANGAH SAYANG!!may allah bless u always..^^

ok aku pun da malas nak tulis bebanyak sebab aku tau korang pun malas nak bace..hehe..
till then..
assalamualaikum..^^

0 comments: