~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Monday, March 21, 2011

HATI AKU HITAM..HATI KAU..?


19hb haritu aku nampak bulan..waktu senja..cantik sangat...besar dari yang biasa...cahayanya pun terang...subhanallah...tapi,alahai...sayangnya aku tak dapat nak tangkap gambar bulan tu...*gua atas motor der..*
hehe...dalam pukul 11 malam aku ingat nak la tengok balik bulan tu..tau2 nuun ha...jauh kat atas...waktu tu sedar la yang aku ni dah kena tinggal..kempunan betul...dah la senja2 tu pun hujan...*siapa la aku nak demand2 dengan kuasa tuhan*


"haish bulan...ko tak kesian kat aku ke?"

"belum puas lagi aku tatap rupa kau yang indah tu..."

subhanallah...ciptaan tuhan memang tiada tandingannya kan?

*back to the title... *

hari ni aku merajinkan diri untuk buat kuiz kat fb..yang aku dah boleh agak resultnya awal2 lagi....mulanya aku memang tak berminat..tapi bila ternampak result si jongs..aku bagaikan tergoda2 nak buat kuiz yang sama..huhu...n the result..*seperti yang aku dah jangka..*

Aien got ►Black
Although a black heart may seem unappealing it's not as bad as one may think. You have a certain mystery about you. You probably don't open up completely or let just anyone into your world. On the surface you may seem somewhat standoffish but, in reality when someone gets to you know you they quickly change their tune. You have a certain degree of compassion & love. You are an incredibly strong person. People look up to you & rely on you for honest advice or a shoulder to cry on. You are reliable & you have a perspective and depth about you. On the negative side you can be somewhat cold, outspoken, withheld or even mean at times. You are definitely one to stand your ground and you won't budge for anyone. You are set in your ways. You see one way of doing things & that's your way! You would have a great relationship with someone who has a "Blue" heart.

lalala..dah agak dah hati aku warna hitam...tapi memang kena betul..huhu...>.<
btw,nak tau apa yang jongs dapat??

Anis got ► Pink
You are a calm person. You have a huge heart & a warm, honest, caring soul. Pink hearts provide feelings of caring, tenderness, self-worth and love, acceptance. You get along with just about everyone. You can look past the negative & focus on the positive. You can find something good in everyone. Pink hearts prefer relaxation, harmony, beauty & peace. On the negative side without having a hateful bone in your body you can sometimes be taken advantage of, talked into something you really don't want to do or get involved with the wrong type of people.
 ok..time up..!!aku dah kena out dulu...*nak g keje..haish...*


till then..
assalamualaikum...^^

3 comments:

Anisah Zahorin said...

i'm pink...sihat sungguh my heart..kau tau kan..warna pink maknanya hati org tuh sehat..feminin betul kaler..wakaka...

weh, dun be a pessimistic okeyh..

aienzell said...

tau xpe..=p

Nobita Sensei said...

hati saya pun pink. hihi.