~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, March 18, 2011

TIKET UNTUK KELUAR DARI BUMI??


www.escapeearth2012.com 
adoi...memang betul2 otak buat duit kan??
business online..kononnya nak jual tiket untuk keamanan sejagat...
apa benda tuu...??
btw,boleh ke nak escape kalau dah ditakdirkan kiamat tu berlaku....
janji Allah..kiamat tetap akan berlaku walau dimana kita berada..
kemusnahan akan berlaku secara total..dah takde tempat lain yang boleh menjanjikan keselamatan waktu tu... 



"ngeri lak bila kenang2kan.."

"amalan2 aku dah cukup ke...??"

tapi..berbalik pada point utama...
berbaloi ke tipu orang macam tu sekali...?*sigh*
alahai...harga yang ditawar pun macam....

"murah giler kowt..siap ada travel package lagi tuu.."

nak tipu pun agak2 la..tapi tu pemikiran bagi golongan yang boleh berfikir secara logik...tapi bagi golongan yang....err...by now mesti dia dah dapat buat banyak duit kan3..??


p/s mungkin dia nak tiru kapal angkasa macam kat dalam movie 2012 kot...

0 comments: