~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, May 20, 2011

MENIKMATI HARI-HARI TERAKHIR


bismillah...

hurmm..23 ni dah nak pergi..tinggal 3 hari je lagi aku nak enjoy puas2..tinggal 3 hari je lagi aku nak melepak depan computer sampai pengsan..tinggal 3 hari je lagi aku nak uruskan segala urusan yang masih belum selesai..tinggal 3 hari je lagi aku nak bergurau senda dengan mak..dan tinggal 3 hari je lagi aku nak titipkan ilmu aku kat student aku...

actually aku dah berhenti ajar tuisyen..n dah hampir sebulan dah..tapi mengenangkan yang ex-student aku tu nak exam dalam minggu ni..aku rasa ada patutnya aku ajarkan dia apa yang patut...taknak la nanti dapat gelaran ex-tutor sombong kan?btw,mengajar tu best ape...?tapi aku x cakap yang aku nak jadi cikgu k?aku cuma suka jadi tutor je...isi masa lapang..tingkat ilmu..student pun tak ramai..*ok la tu..*

ok2 sebelum aku menyimpang lebih jauh..baik aku bagi tau awal2 tentang kesedihan aku ni..*sedih ke??*
sedih la jugak..sebab kena tinggalkan semua kawan2 maya aku ni..actually, aku dah nak pergi sambung belajar..tapi tak lama..setahun je...*bjet macam ada je pembaca setia kan?*


ermm..to be honest,my mom asked me to stop blogging for a while...pasal isu facebook, myspace, tagged tu dia boleh handle..so, dia kata tak payah la nak deactivatekan..=.="
*opps..terlepas sudah~*

so, untuk setahun aku akan slow down update entry..*ada kemungkinan tak update..so harap maklum..*

aku tetap akan update..mungkin bila cuti je kot...insyallah..tu pun kalau ada masa...yela..mak aku dah serahkan amanah suruh aku belajar betul2..aku taknak kecewakan dia untuk kali ke-2..
so,untuk menjadi anak yang baik dan untuk menjadi anak yang bakal menyejukkan perut mak aku..aku akan letak ais ketul banyak2 kat perut dia biar sejuk...ala2 letak kat freezer gitu...*ohh..otak ko sah biol ni aien!!*

ok..i've made my vow to my mom...nak sambung degree lepas ni bukan senang kan?so..kena bijak rebut peluang..n tak boleh buat silap...score!score!score!*jangan lupa doakan aku*

so, hayatilah entri2 aku buat hari2 yang terakhir ni... jangan sombong2 ngan aku lagi dah~


AND..dont miss me okay..^^
*jangan bajet retis la aien oi~*

till then,
assalamualaikum..^^

0 comments: