~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Sunday, October 30, 2011

I'm Speechless..*aku semakin tak terurus*

bismillah..
tinggal esok...sekali lagi kitorang akan berperang dengan kertas...
hope dapat buat dengan baik..hope dapat pointer yang baik..
hope dapat teruskan pengajian tanpa extend..
hope result kami semua gempak..harap2 berbaloi la dengan usaha kami yang bertungkus lumus selama ni kat sini..mudah2an amin...

hehe..xde tokoh gadis pembersih..
 erkk..nota2 makin bercambah...
opps...katil dah bersepah..x sempat nak kemas..

bercambah2 nota2 aku kat dinding2 & atas meja study..
apekah3...???
as a student,perbuatan aku ni still dikira normal kan..kan..kan??

btw, hari tu sempat lagi g pantai..me"release"kan tension kononnya..haha~
3/4 wing kitorang bawak..haha..ni la pe yang kitorang buat bila dah datang angin gila..*ayuh bala tenteraku..(tetibe)*



dan inilah wajah2 pemimpin dunia akan datang..insyallah..mudah2an..amin...
hope apa yang kami harapkan bersama tu dapat menjadi kenyataan..
semoga segala urusan kami dapat dipermudahkan...insyallah...
bersama kita menuju kejayaan...mudah2an amin..

till then..
assalamualaikum..^^

0 comments: