~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Sunday, July 22, 2012

BEBEL 2.0

bismillah...
kusut3....ahhh... kenapa la kusut sangat ni..
dalam masa sebulan je aku akan tinggalkan rumah..
for something good.. memang worth it..
tapi gaya aku kusut tu memang sebijik macam waktu nak pergi matrik dulu..
tapi sekarang rasanya lebih lagi kot..huhuhu~
semua urusan belum settle..
duit lagi.. RM1800 ++... bukan sikit ok..*kesian mak*
PTPTN.. medical check up.. buat acc bank..
semuanya buat aku nervous...ngaaa...
semuanya kena buat sendiri kali ni..
after all aku memang bersyukur sebab allah bagi aku peluang untuk further study..
dalam bidang yang aku nak pulak tu.. alhamdulillah..
tak macam orang lain yang tak bernasib baik..
dapat kos lelong..
pity them..
tapi kira ok la dari tak dapat mana-mana langsung kan..
so korang patut bersyukur ok..
buat beberapa hari ni..
aku rasa aku patut kerja..
then beli sikit2 apa2 keperluan yang aku nak pakai kat sana nanti..
melaka-perlis bukannya dekat ok..
beg, kasut, baju, keperluan asas..
semuanya dah kena beli sikit-sikit..
tak boleh harap duit mak abah..
diorang ada banyak tanggungan lain..
so, aku kena kerja n guna duit sendiri...
for good.. dan insyallah aku takkan menyesal lagi macam dulu..
may allah bless...
amin..
doakan aku..
assalamualaikum..


0 comments: