~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Sunday, March 24, 2013

HEY AWAK!! =)

dear sayang,

kalau awak dah sedar yang saya dah remove dia dari friend list saya..jangan la tanya kenapa k?walaupun awak ngaku yang saya ngan dia tu rapat..tapi awak dengan dia dah lagi rapat kan sekarang?hehe..
*lagipun,dah memang habit saya macam tu..suka remove2 orang...hahaha...JK =P

saya sayang awak dan saya sayang persahabatan kita..
dan apa yang penting saya tak nak kita nanti gaduh semata-mata seorang lelaki..tak kesahlah apa puncanya pun..sebab bagi saya kehilangan seorang sahabat yang baik semata-mata sebab seorang lelaki tu sangat tak munasabah..

yang ikhlas,
saya =)


0 comments: