~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Monday, April 22, 2013

REUPLOAD

bismillah and assalamualaIkum..
ye2 sebelum nak kata aku poyo ke bajet ke dengar dulu ape yang aku nak sampaikan.. =)
video ni aku reupload balik kat sini lepas aku keluarkan dari fb sebab ada sesetengah dari kawan-kawan aku yang merengek-rengek cakap nak tengok video tu sebab tak sempat nak tengok sebelum aku buang tu..
well, aku buat sebab kawan.. <3
bukan sebab nak bajet comel ke sebab nak raih popularity and so on..
kalau aku buat sebab benda-benda tu..for sure aku takkan buang video tu lagi dari fb..
so, please.. (bertimbang rasa sikit sebelum nak kata aku..huuu)

ye2..kehidupan makin mencabar jugak lepas aku upload video tu kat fb haritu.. i never knew yang fb yang kurang kawan tu boleh bagi impact yang agak besar jgak untuk aku..wahahaha.. *poyo in the air*
btw, buat masa ni aku terpaksa seludup2 keluar.. pakai spec ke.. sebab taknak nampak obvious sangat yang tu aku..haha..
da la semalam keluar ngeteh malam2, tetiba ade orang tegur.. well, aku ingat budak kos or orang yang aku kenal..dengan selamba badaknya aku tengok muka dia sambil senyum.. and i'm at a complete loss bila tengok orang yang tegur tu langsung aku tak kenal..bhahha..ok, lawak..
tapi takpe la..saya tak sombong mana pun..kalau nampak tegur.. kalau nak berkawan pun saya ok je.. kann?? hahaha.. buat rugi je sombong-sombong ni.. bukannya bawak apa pun.. =D

so, awak-awak sekalian..ini video saya yang saya dah padam haritu..
silalah..tapi jangan ejek tau~
tak comel mana pun video ni..hahaha..sekian.. =)


0 comments: