~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, May 31, 2013

ADA 8 JENIS GOLONGAN...

bismillah..

dear friends,

kalau rasa aku jahat sangat..ignorance terlebih kuat..x dapat cope dengan cara aku..
kau dipersilakan _________. bcoz dalam hidup..aku cuma ignore 8 jenis golongan manusia...dan tak berhasrat nak kenal kau lebih dari kawan biasa

1. yang terlalu suka menyalahkan orang lain walaupun dah terang2 dia salah

2. yang x suka terima nasihat

3. yang buat2 macam kau tu mangsa keadaan

4. yang hipokrit

5. yang suka buat perangai pastu harap orang terima dia dengan tangan terbuka

6. back stabber

7. suka beli kawan (nilai persahabatan aku x boleh beli pakai duit ok..note that!)

8. yang dah buat aku thorn apart..bleeding inside out..leaving me in a total depression without a single sorry..terkial2 merangkak keluar dari black hole yang kau buat and kau langsung takde niat nak toleh belakang and tolong aku..

it's been awhile..and i'm not fully recovered yet untuk apa yang dah jadi sebelum ni..still bleeding inside..kalau kau rasa kau ok..i'm totally not ok with u..stay out of my way..and i'm fine with that..thanks!

p/s : i've been showing my fake smile for a while..and i'm totally tired of it..tak seronok..and my wound keep on bleeding bila aku perasan yang kau cuba nak rapat-rapatkan diri dengan aku balik..stop..sebab takkan berhasil..
you don't have any idea what happen to me..but certain people know it..they surely know how it affects me in every way.. enough said..

till then..assalamualikum

0 comments: