~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, May 10, 2013

mother's day?

EVERYDAY is a mother's day..so aku rase x payah la kot update status mothers day bagai kt fb twitter blog kalau pada hakikatnya kau baru nak ingat kat mak kau hari ni.. and the rest of the year kau sibuk update n bergayut ngan pakwe kau..
lets do this, angkat fon korang yang mahal tu..give a call to ur mom.. and try borak dengan dia once a while..at least dia tau yang anak2 dia walaupun duduk jauh..tak pernah lupekan dia..mak kita biasanya tak pernah mintak apa2 dari anak2..try to make them happy..itu lebih bermakna sebenarnya.. 

*fikir balik*

0 comments: