~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Thursday, May 9, 2013

WHAT IF..

bismillah..

sometimes, kita rasa orang yang kita tengok tapi tak pernah nak tegur tu sombong. padahal kita tak pernah nak cuba tegur dia..
sometimes, bila dah rapat..kita berubah persepsi tentang personaliti dia..
sometimes, bila dah terlebih rapat.. kita mudah sembang apa aja dengan dia.. menganjing dah jadi perkara biasa..
sometimes, kita dapat rasa strangers kadang-kadang act macam family..give u warmth..selesa bila dengan dia..
tapi bila kita back to box 1, agak-agak kita menyesal tak kalau kita terus cakap dia sombong dan tak tegur dia langsung sampai ke sudah?

*fikir sekejap*

0 comments: