~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, June 7, 2013

AKU KUAT JELING ORANG??SORRY =(

bismillah..well hi olls' =)
emm..just nak meluah sikit..i can't put it into words..so, ni la hasilnya..aku cakap dalam bentuk video je..
kalau terasa teringin nak tengok..tengok la..kalau agak2 dah meluat menyampah ngan aku..taknak tengok pun tape..huhu~

dah nasib badan..aku dilahirkan dengan muka sombong x hingat ni..dan mata juga..yes2..cik ain..mata awak tu dalam pada awak x sedar..orang kata awak suka jeling orang tau!walaupun awak sikitpun tak pernah terniat nak buat muka sombong ke..nak jeling orang ke..err..

emm..thats the reasons why orang macam suka discriminate aku yang bukan2 sebelum kenal aku apa adenya..gitu??or tak??emm..and thats why orang yang tak kenal aku kata aku sombong? sebab muka aku gitu?? and aku jarang senyum kalau orang tak senyum kat aku dulu? err..gitu??

kau tak kenal aku sepenuhnya memang la kau kata aku gitu..but nvm..its ok..aku terima je..dari zaman sekolah kot benda ni jadi..emm.. come and meet me in real person.. greet me in a proper way.. walaupun tak kenal kau pada mulanya..for sure..kalau kau proper aku tak poyo la..aku layan je kau macam kawan2 aku..at the first time mungkin awkward sikit..sebab tak berapa biasa dengan kau..tapi kalau dah dua tiga kali keluar..emm..i think kita boleh lepak sesama selalu macam aku and kawan2 aku selalu buat..(sometimes)
thats why aku macam susah sikit nak dapat kawan kalau aku tak personally greet diorang..sebab muka aku and appearance aku rupenye..
FYI.. aku bukan anak orang kaya raya..bapak aku polis biasa je..pemakaian aku pun as u can see memang sangat biasa2..aku takde la layan branded2 items..so aku bukan tergolong dalam golongan "si poyo jemah" yang konon bajet top padahal tak top manan pun..dan aku pun bukan hotstuff..macam kawan2 aku yang aku kenal..aku biase2 je..so jangan risau..jangan takut2 nak approach aku..aku orangnya sangat friendly..i'm a friendly person tau!

i'm soo sorry kalau orang tengok muka aku..and orang terus judge aku..yang aku sombong..err..muka aku kalau x senyum..memang senang orang nak kata gitu..suka jeling2 orang?yeah..sometimes aku tak perasan pun yang mata aku "nampak:" macam tengah jeling orang..as long as kau tak pernah buat apape kat aku and aku tak pernah keluarkan statement apape kat korang..hope "muka sombong" aku and "mata aku yang kuat jeling2" ni tak jadi isu kat korang..sorry again..tak bermaksud..tak perasan.. =(

0 comments: