~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, June 28, 2013

HAI KORANG! =)


bismillah..

dah lama rasanya tak update blog!
haha..rindunye nak tulis kat sini.. lepas balik melaka yang berjerebu tu..aku terus macam hilang mood nak update. well, alhamdulillah..melaka dah almost bebas dari asap jerebu dah.. aku dapat tengok bulan terang kat langit. cantik sangat! rindu nak tengok hokay! selama ni nak keluar rumah pun macam rimas. lepas balik dari perlis haritu duduk sececah kat rumah terus je keluar g balik kampung kat kota tinggi.. well waktu tu seriously tebal betul jerebu dia kat situ.. *tercekik*

haha..dapat bermanja dengan atok2 sekalian..ok la tu dapat lepas rindu jugak sikit kan?hehe..tape2 nanti kalau ipan balik t kite ajak ipan beli tiket bas balik rumah atok hokay??errkk..macam tak berani je..takutnye nanti tak pandai nak balik melaka balik..haha..tak balik perlis lak aku nanti kang..hahaha..

anyways..i do have a really good times with my friends sebelum balik ke melaka hari tu.. emm.. habis je last paper (quality control) lepak2 kejap kat rumah.. tido kejap.. then terus keluar gi bukit ayer..well tempat tu best and cantik.. suka3!! *gedik lak..haha~*


sempat bergambar waktu hani g isi minyak..


senyum lebar2 hokay..paper dah habis..yey! last day in perlis..


dengan hani tersayang..waktu ni baru jejak kaki kat bukit ayer











seronok dapat lepak dengan korang..best thing eva!
dapat kawan2 yang baik2 gila2 and cantik2.. thanks god.. =)
i love to make friends..nak kawan dengan aku tak?haha.. 
till then..
assalamualaikum