~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Saturday, November 30, 2013

FINALLY YEYY!!

Bismillah..

Yey..last day for this sem..tamat sudah latihan kawad kaki yang memenatkan badan.. Yang menyiksa jiwa dan raga untuk sem ini... Triple yay!! Aku ucapkan..hahahha... Selamat tinggal pidot..semoga berjumpa lagi di sem 4.. Ahh..sem 4 punya cerita aku tak kuasa nak bukak kat sini dah lepas kena lanyak kaw-kaw dengan si abang pidot tersayang.. Tapi tahniah laa kat dia..kalau tak lanyak betul-betul tadi entah-entah sampai ke tauliah nanti bebudak ni tak reti-reti nak berkawad..mementingkan muka ayu muka putih stock aurawhite dia je..nganga mulut sambil buat mata kuyu tahap muka mintak kena flush dalam lubang jamban..

Tinggal 1 benda yang aku uruskan..then fokus untuk final..sebab kalau kiraan aku tinggal cukup-cukup sebulan je nak final..pastu aku pulak mimpi ngeri untuk result dynamic aku mlam tadi..ase cam nak jerit TIDAKKKKKK!!! Kuat-kuat sampai satu wang ulu bangun sebab dengar suara aku menjerit je..hopefully takkan jadi macam tu..nauzubillah... In shaa allah mintak simpang.. Ameenn...

Ngantok la pulak..da lah satu malam takleh tido..tido sekejap pun mimpi bebukan..hailaa..till then..gudnite peeps =) mucho love.. Assalamualaikum =)

0 comments: