~Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang~

Friday, July 4, 2014

KERJA DARI RUMAH. MUDAH CEPAT DAN BERBALOI

bismillah..

well lately aku agak kusut dengan semua benda yang jadi kat sekeliling aku.. makin lama makin terkejar-kejar..padahal cuti..aku sendiri pun tak tau apa yang aku kejarkan..huuu..

anyways,
just wanna introduce this thing to you guys that have some interest in making money at home.. ye la sambil goyang-goyang kaki kat rumah tu kan. daripada jadi penganggur kehormat, apa kata korang luangkan sikit masa untuk buat benda-benda macam ni kat rumah. takde la guna kederat sangat, takde la dok perabis duit nak topup minyak, cuma perlu internet connection, laptop or computer kat rumah, and for sure la letrik..ghahaha..kalau rumah xde letrik xde makna lah internet connection bagai tu.. huuu~

anyways, kalau xde internet connection gi je la kat mana-mana mamak stall yang ada free wifi, starbucks ke, mekdi ke, kfc ke.. or any place yang membolehkan korang online, then buat la kerja korang tu sampai siap kat situ.

secara ringkas,
benda ni memang sesuai sangat untuk ibu-ibu, penganggur-penganggur, student-student  yang memang terikat dengan kelas and whatsoever, kerja ni selalunya dilakukan secara freelance, fleksibel kata kau..x terikat dengan masa.. terpulang la korang nak buat masa malam ke, siang ke, petang ke, subuh ke.. tak kira laa.. janji segala project yang diberi tu disiapkan on time dengan dateline yang diberi..

bayaran kerja yang dibuat secara ringkasnya aku boleh cakap memang berbaloi-baloi.
anyways..cakap banyak pun tak guna kan.. yang penting kerja kena mau jalan..baru la duit masyukk.. agree?? here, click on the picture.

http://jobdirumah.com/aienhanna

cuma membantu. may allah bless us.. in shaa allah.. amin =)

0 comments: